Muuttovalmis: Talvi 22–23

Jänismäen Hehku, Espoo

Espoo, Jänismäki Vanha Tienhaara 1

Jänismäen Hehkun kodit ovat valoisia ja avaria. Yhtiöstä löytyy upea, yhteinen saunatila keittiöineen ja oleskelutiloineen.

Taloyhtiön yhteinen harrastetila mahdollistaa vaikkapa pyörän korjauksen siisteissä sisätiloissa. Talopesulan ja kuivaushuoneen myötä saat ulkoistettua pyykkihuollon kätevästi oman kodin seinien ulkopuolelle.

Kauniaisten laskettelurinteen kauniit maisemat, Lippajärvi ja lukuisat kuntopolut toivottavat uudet asukkaat tervetulleiksi kotiin, jonka julkisivu herää hämärän tullen eloon parvekkeisiin asennettavan, upean led-valaistuksen myötä.

12

Yksiöitä

9

Kaksioita

7

Kolmioita

0

+3 h

7

Kerrosta
 
Loading...

Sijainti

Espoo, Jänismäki Vanha Tienhaara 1

Jäähalli, jalkapallokenttä ja laskettelurinne löytyvät kävelymatkan päästä. Kauniaisten kuntoportaisiin pääset tekemään porrastreenit ja loppujäähdyttelyt jollekin alueen lukuisista kuntopoluista.

Jänismäestä on hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla liikkuessa. Kauniaisten palvelut ja rautatieasema sijaitsevat kävelymatkan päässä ja Jorvin sekä Kaunialan sairaaloille polkaiset pyörällä töihin muutamassa minuutissa. Myös Kehä III on vain muutaman minuutin matkan päässä.

Lähikauppa 100 m
Ravintola 200 m
Juna-asema 350 m
Päiväkoti 1,4 km
Bussipysäkki 250 m

Palvelut

Maksuton WiFi 10 Mb
Lämmin pyörävarasto
Yhteiskäyttöauto
Taloyhtiössä kuntosali
Kaukolämpö
Asuntokohtainen sähkö- ja vesimittari

Asunnot varustetaan kuitutietoliikennekaapeloinnilla, joka sisältää TV-kanavat sekä asuntokohtaisen 10 Mb internetliittymän.

Jänismäen Hehku liitetään kaukolämpöön ja lämmönjakotapana on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on erillinen asuntokohtainen sähkö- ja vesimittari. Omaa energiankulutustaan on siis helppo seurata ja kontrolloida. 

Asunnot

Asunnoissa on suuret, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. Tilankäyttö on tehokasta ja asunnot on suunniteltu käytännöllisellä otteella. Hehkun erikoisuutena ovat osaan kaksioista rakentuvat viherhuoneet.

Yhtiöön rakentuu 26 neliön kokoisia yksiöitä, 43 ja 47 neliön kaksioita sekä 56 ja 73 neliön kokoisia kolmioita. Lisäksi talon katukerrokseen sijoittuu yksi 29 neliön kokoinen liiketila. Hehkun erikoisuutena ovat osaan kaksioista rakentuvat viherhuoneet

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä soittamalla tai oheisella lomakkeella

Markku Jääskeläinen
toimitusjohtaja
markku.jaaskelainen@kuuskodit.fi
+358 40 5199 576