Jänismäen Hehku, Espoo

Vanha Tienhaara 1

Jänismäen Hehkun kodit ovat valoisia ja avaria. Yhtiöstä löytyy upea, yhteinen saunatila keittiöineen ja oleskelutiloineen.

Taloyhtiön yhteinen harrastetila mahdollistaa vaikkapa pyörän korjauksen siisteissä sisätiloissa. Talopesulan ja kuivaushuoneen myötä saat ulkoistettua pyykkihuollon kätevästi oman kodin seinien ulkopuolelle.

Kauniaisten laskettelurinteen kauniit maisemat, Lippajärvi ja lukuisat kuntopolut toivottavat uudet asukkaat tervetulleiksi kotiin, jonka julkisivu herää hämärän tullen eloon parvekkeisiin asennettujen, upeiden led-valaistusten myötä.

Katso vapaat asunnot

14

Yksiöitä

12

Kaksioita

13

Kolmioita

7

Kerrosta
 
Loading...

Sijainti

Vanha Tienhaara 1

Jäähalli, jalkapallokenttä ja laskettelurinne löytyvät kävelymatkan päästä. Kauniaisten kuntoportaisiin pääset tekemään porrastreenit ja loppujäähdyttelyt jollekin alueen lukuisista kuntopoluista.

Jänismäestä on hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla liikkuessa. Kauniaisten palvelut ja rautatieasema sijaitsevat hieman pidemmän kävelymatkan päässä ja Jorvin sekä Kaunialan sairaaloille polkaiset pyörällä töihin muutamassa minuutissa. Myös Kehä III on vain muutaman minuutin matkan päässä.

Bussipysäkki 80 m
Ruotsinkielinen päiväkoti 650 m
K-market Ravioli 1,0 km
Jorvin sairaala 1,1 km

Palvelut

Maksuton WiFi 10 Mb
Lämmin pyörävarasto
Kaukolämpö
Asuntokohtainen sähkö- ja vesimittari

Asunnot varustetaan kuitutietoliikennekaapeloinnilla, joka sisältää TV-kanavat sekä asuntokohtaisen 10 Mb internetliittymän.

Jänismäen Hehku liitetään kaukolämpöön ja lämmönjakotapana on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on erillinen asuntokohtainen sähkö- ja vesimittari. Omaa energiankulutustaan on siis helppo seurata ja kontrolloida. 

Asunnot

Asunnoissa on suuret, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. Tilankäyttö on tehokasta ja asunnot on suunniteltu käytännöllisellä otteella. Hehkun erikoisuutena ovat osaan kaksioista rakentuvat viherhuoneet.

Yhtiössä on 26 neliön kokoisia yksiöitä, 43 ja 47 neliön kaksioita sekä 56 ja 73 neliön kokoisia kolmioita. Lisäksi talon katukerroksessa on yksi 29 neliön kokoinen liiketila. Hehkun erikoisuutena ovat osaan kaksioista rakennetut viherhuoneet

Jänismäen Hehkun Nro 13 1h+kt+kph+iso lasitettu parveke 3D-virtuaaliesitys

Jänismäen Hehkun Nro 15 2h+kt+kph+viherhuone 3D-virtuaaliesitys

Jänismäen Hehkun Nro 16 2h+kt+kph+viherhuone 3D-virtuaaliesitys

Jänismäen Hehkun Nro 14 3h+kt+kph+iso lasitettu parveke 3D-virtuaaliesitys

Pohjakuvat

Haluatko ilmoitukset, kun tämä kohde on vuokrattavissa?

Jätä tietosi, niin pääset varaamaan unelmakotisi ensimmäisten joukossa.

Minua kiinnostaa
Olen kiinnostunut myös

Uusimaa

Muu Suomi

Voit perua tilauksen koska tahansa. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.