22.04.2022

Pitkäjänteiseen strategiaamme kuuluu sijoittaa myös toimitiloihin

Vuoden 2021 aikana hankimme kaksi kohdetta, jotka eivät tällä hetkellä ole asumiskäytössä. 

Yleisimmät projektimme ovat niin sanottuja KVR- eli kokonaisvastuu-urakoita. Perustamme asunto-osakeyhtiön, hankimme tontin ja solmimme KVR-urakkasopimuksen rakennusliikekumppanin kanssa. Näin markkinoille syntyy uusia Kuuskoteja.

Tämän lisäksi sijoitamme kiinteistöihin pitkän aikavälin strategian mukaisesti. Vuoden 2021 aikana hankimme kaksi kohdetta, jotka eivät tällä hetkellä ole asumiskäytössä. 

Tammiston Kauppatie 6b, Vantaa

Ensimmäinen on Vantaan Tammistosta hankittu noin 2 300 m² myymälä-/toimitilakiinteistö. Kohde sijaitsee omalla isolla tontilla erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella ja Tammiston kaupallisen alueen vieressä. Rakennus on valmistunut vuonna 1989 ja siinä toimii ankkurivuokralaisena Suomen Punaisen Ristin Kontti-myymälä.

Seuraavien vuosien aikana tarkoituksenamme on hakea tontille kaavamuutosta asunnoille ja rakentaa uusia ja ekologisia Kuuskoteja. Naapuritontilla rakennetaan parhaillaan asuinkerrotaloja.

Puutarhakatu 53, Turku

Toinen projektimme varmistui jouluviikolla 2021. Hankimme toimistorakennuksen Turun keskustan tuntumasta Puutarhakatu 53:sta. Kyseessä on vuonna 1992 rakennettu toimistorakennus, jossa on noin 5 000 m² vuokrattavaa pinta-alaa. Rakennus sijaitsee omalla tontilla.

Toimistossa on tällä hetkellä todella hyviä vuokralaisia, joita palvelemme toimiston vuokranantajan ominaisuudessa seuraavat lähivuodet. Tässäkin kohteessa tulemme ajan kanssa hakemaan kaavamuutosta asunnoille ja rakentamaan aikanaan uusia ja ekologisia Kuuskoteja. Tontti sijaitsee Kakolanmäen ja Turun Linnan välissä, siis hyvällä paikalla.

Jos tiedät vastaavia hyviä kohteita kohdemarkkinastamme jatkojalostukseen, niin ole ihmeessä yhteydessä allekirjoittaneeseen ja neuvotellaan teidänkin kohteesta kaupat.

Yhteistyöterveisin
Make

Lisää projekteja

Kuuskodit mukana edistämässä vastuullista rakentamista

Kuuskodit hyväksyttiin Green Building Council Finlandin jäseneksi.

Pitkäjänteiseen strategiaamme kuuluu sijoittaa myös toimitiloihin

Vuoden 2021 aikana hankimme kaksi kohdetta, jotka eivät tällä hetkellä ole asumiskäytössä.